Bóbita

Harmadik alkalommal hívtuk Bóbita-foglalkozásainkra a nagycsoportosokat. E foglalkozások közül az első alkalom mindig a leendő tanítóké, amikor Oszkár tigris és Piri egérke segíti a kicsik készülését az iskolára.

Az egyik csoportban Bakter Éva nénivel kirándulni indultak a gyerekek a képzelet világába. A Kristály-tóhoz utaztak pecázni Pistivel és nagypapájával.

Ismét Bóbita-foglalkozásokkal vártuk óvodásainkat az iskolában. Az első „bóbitás” héten most is a leendő tanítók – Bakter Lászlóné, Poór Nikolett, Sümegi Éva és Traumberger Zsófia – fogadták a nagycsoportosokat. Ezen a Márton-napi találkozáson mi másról is szólhatott volna a foglalkozás, mint Szent Mártonról és a libákról.

Ebben a tanévben is elkezdődtek beiskolázási foglalkozásaink óvodásaink számára. Valamennyi szükséges óvintézkedést betartva idén is érkeznek ezen alkalmakra hozzánk más óvodákból is nagycsoportosok, hogy iskolánk programjával, valamint a leendő tanítókkal – Bakter Lászlónéval (Éva néni), Poór Nikolett-tel (Niki néni), Sümegi Évával (Évi néni) és Traumberger Zsófiával (Zsófi néni) – ismerkedjenek.