Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

   8000 Székesfehérvár, Budai út 4. OM 030070
   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 22/318-232

Álláspályázat

május
28

Faliújság

ZENESZÓVAL, VERSSEL
A KATOLIKUS KÖNYVNAPOK MEGNYITÓJÁN

2015. május 28. (csütörtök)

Kilencedik alkalommal ad otthont a május 28-án, ünnepélyes keretek között megnyitott Katolikus Könyvnapoknak a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Jakubek Tiborné igazgató asszony köszöntötte a megjelenteket és azt a hat kiadót, illetve forgalmazót, melyek gazdag, igényes könyv- és filmválasztékkal készültek az idei programra.

Intézményünket a megnyitó ünnepségen ebben az esztendőben – Horváthné Fertály Andrea tanárnő tanítványaként – Petri Kata, Schlauszki Fanni, Benedek Nikolett, Fejér Anna Natália, Horváth Lilla Zsófia, Nánási Tímea Anna, Németh Eszter Rozália és Gál Anna Lilla képviselte furulya- és fuvolaműsorral, valamint Kósa Zsófia 3. és Lőrincz Luca 4. osztályos tanuló egy-egy vidám verssel.

Műsorunk után Spányi Antal megyés püspök atya nyitotta meg a rendezvényt és irányította rá figyelmünket a könyvek tanító, szórakoztató szerepére életünkben. A könyv – mint mondta – barátunk, társunk, tanítónk a mindennapokban, melyhez minden helyzetben fordulhatunk információért, pihentető kikapcsolódásért, szórakozásért, megnyugvásért.

Szereplőink Igazgató asszony kedves ajándékával, egy finom fagylalt elfogyasztását követően tértek vissza az iskolapadba.

 

Képtár > 2014-15. tanév > Könyvnapok