Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

   8000 Székesfehérvár, Budai út 4. OM 030070
   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 22/318-232

Álláspályázat

jún.
01
 

ISKOLÁNK DOLGOZÓIT KÖSZÖNTÖTTÉK A NYOLCADIKOSOK

2018. június 1. (szombat)

Emberré nevelni, a tudásuk legjavát nyújtani, követendő példaként állni, elindítani a gyermekeket az élet nehézségekkel, örömmel teli útján nemes feladat.”részlet 8. osztályosaink köszöntőjéből

Iskolánk pedagógusai, dolgozói a tornateremben gyűltek össze, hogy egy újabb tanévet lassan maguk mögött hagyva emlékezzenek meg – legidősebb tanítványaink segítségével – a pedagógusok ünnepéről.

8. évfolyamosaink léptek először színpadra – Gyenese Ágnes osztályfőnök tanárnő felkészítésében –, hogy első, komoly szavaikat követően maguk írta, tréfás színdarabjukkal emlékeztessék közönségüket a megszeppent és még nagyon céltudatos, törekvő kis első osztályosok, s a már bizony kicsit huncutabb nyolcadikosok iskolai élete közötti különbségekre.

Darabjuk mellett dalaikkal, s a hála virágaival is köszönetet mondtak az őket éveken át nevelőknek, értük dolgozóknak önzetlen szeretetükért, áldozatos, fáradhatatlan munkájukért.

Ezt követően Szabóné Tilinger Rita, a nyolcadik osztályosok szülői közösségének képviselőjeként szólt a pedagógusokhoz, méltatva azt az nevelői tevékenységet, melynek eredményeként gyermekeik komoly, megbízható, nyitott felnőttekké cseperedtek.

Az ünneplés következő részében – Ugrits Tamás atyát követően – Csák Lajos igazgató úr köszöntötte az egybegyűlteket. Említést tett iskolánk ez évi helyzetéről, eredményeiről, majd – nyugdíjba vonulása alkalmábólMolnár Györgyné tanító kollégától is elbúcsúzott felszólalásában.

Hidegtálakat tartalmazó vendéglátás, jó hangulatú beszélgetés zárta idei pedagógusnapi ünneplésünket.

 

Képtár > 2017-18. tanév > Pedagógusnap