Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

   8000 Székesfehérvár, Budai út 4. OM 030070
   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 22/318-232

Álláspályázat

márc.
01

PÉNZ7 –
A PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG HETE

2019.február 25. – március 1. (hétfő – péntek)

Az idei tanítási évben ismét megrendezésre került – Szalay Orsolyatanárnő gondozásában – a pénzügyi és vállalkozói témahét, a Pénz7, amely a European Money Week és a Global Money Week nemzetközi programokhoz is kapcsolódik. A program célja, hogy már fiatal kortól segítse a pénzügyek iránt érdeklődő diákokat ismereteik bővítésében, és felhívja a figyelmüket a mindennapi pénzügyi tudatosságra.

Ebben az évben rendhagyó angolórákon zajlott a program, ahol a 2019. év pénzügyi témája, az „Okosan a befektetésekről” volt a beszélgetés tárgya. Az üzleti életben is használt angol szavakkal, kifejezésekkel ismerkedhettek meg tanulóink. Különböző korosztályok számára kidolgozott óratervek alapján ismerték meg a családok életében felmerülő befektetési célokat és egyszerű befektetési formákat.

A legkisebbek ebben az évben is kutyaperselyt készítettek, a nagyobbak pedig az „Így neveld a pénztárcád” című kiadvánnyal gazdagodtak.