Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

   8000 Székesfehérvár, Budai út 4. OM 030070
   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 22/318-232

Álláspályázat

jún.
16

A FŐDÍJ EGY BICIKLI VOLT
2019. június 16. (vasárnap)

A Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny idei befutója Székesfehérváron volt, és ehhez kapcsolódóan az esemény szervezője rajzpályázatot hirdetett általános iskolás korú gyermekek számára. Olyan települések iskolásai küldhették be alkotásaikat, ahol a bicikliverseny áthaladt, így városunk, iskolánk diákjai is pályázhattak.

A rajzpályázat témája és egyben mottója ez volt: „Kétkeréken, Biztonsággal, Szabadon!” Azt várták a gyerekektől, hogy e jelmondathoz kapcsolódó gondolataikat jelenítsék meg rajzaikon.

Az I. korcsoportban – az 1-4. évfolyamosok között – három tanulónk alkotása is versengett a díjakért. A zsűri végül mindhárom tanulónk alkotását a dobogóra sorolta.

Lambert Ágota, 4.b osztályos tanulónk 1. helyezést ért el, nyereményként egy nagyon szép Neuzer kerékpárt kapott. Móré Melinda Dóra 2. lett alkotásával, míg Sipics Boglárka Emma – mindketten 4.a osztályosok – 3. helyezettként állhatott arra a dobogóra, ahol nem sokkal korábban a kerékpáros körverseny díjazottjai álltak. Melinda és Bogi CCC vásárlási utalványt nyert, de mindhárom lány egy-egy Tour de Hongrie ajándékcsomagot is hazavihetett. A zsűri értékelésében kiemelte, hogy iskolánk pályázói nagyszerűen közvetítették azt az üzenetet, amelyet a rajzversennyel szerettek volna eljuttatni a közönséghez.

Móré Melinda Dóra és Sipics Boglárka Emma felkészítője Tóthné Csákberényi-Nagy Katalin, Lambert Ágota felkészítője Teker Éva volt.

Mindhárom díjazottnak szeretettel gratulálunk.