Szent Imre

Általános Iskola és Óvoda
8000 Székesfehérvár, Budai út 4. OM 030070
22/318-232,  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

márc.
12

NYÍLT NAPOKON LÁTTUK VENDÉGÜL ÓVODÁSAINK SZÜLEIT

2018. március 1., 2., 6., 8. és 9.

Az óvodánkba járó gyermekek szüleit minden év tavaszán várjuk nyílt napjainkra, ahol megnézhetik, hogyan ügyes(k)edik, miként fejlődik gyermekük az óvodában eltöltött időben. Nagy örömünkre minden csoportba sok szülő látogatott el és valamennyien élénk érdeklődéssel fogadták a kicsik tevékenységeit.

A reggelt minden nap gyertyagyújtással kezdik az óvodások, így ezekbe a meghitt pillanatokba is betekinthettek az érdeklődők. A lelki feltöltődés után a gyermekek testi egészségére is odafigyelnek az óvodapedagógusok, így a reggeli torna sem maradhat el.

A csoportokban ezt követően különböző, érdekes események, tevékenységek zajlottak. Körjátékokat játszottak a gyermekek, népi énekek, mondókák csaltak mosolyt az arcokra, de betekintést nyerhettek a jelenlévők egy „kertészetbe” is, ahol lelkesen ültették az óvodások a babszemeket.

Az óvodapedagógusok közül volt, aki bábjátékkal készült. A gyermekek nagy érdeklődéssel várták az ily módon előadott, feldolgozott mesét, tágra nyílt szemekkel követték az eseményeket.

A kézműves foglalkozás minden csoportban nagy népszerűségnek örvendett: készültek itt papírhóvirágok, gyurmából tyúkanyók, de közelgő ünnepünkre, március 15-re is sokan gondoltak, nemzeti jelképeket készítettek a gyermekek, olykor a szüleik segítségével.

Kellemes hangulatban telt a délelőtt, a szülők valamennyi csoportunkból szép élményekkel, gyermeküket kicsit jobban megismerve távoztak intézményünkből.

 

Képtár (óvoda) > 2017-18 > Nyílt napok