Szent Imre

Általános Iskola és Óvoda
8000 Székesfehérvár, Budai út 4. OM 030070
22/318-232,  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

márc.
19

KISSZÉKEN AZ APUKÁMMAL

2018. március 19. (hétfő)

„Tűzben fa parazsa volnék,
Vízben puha moha volnék,
Szélben jegenyefa volnék,
Földön apám fia volnék.”
(Weöres Sándor: Mi volnék? - részlet)

Szent József ünnepe alkalmából minden évben felköszöntik a kisgyermekek édesapjukat, nagypapájukat, dédpapájukat óvodánkban, ezért 2018. március 19-én délután ismét vártuk őket köszöntésre, közös játékra.

Lelkesen készültek minden csoportban az ovisok apró, saját készítésű ajándékukkal, melyet egy vers kíséretében nyújtották át édesapjuknak, hogy megköszönjék nekik a sok boldog percet, közösen eltöltött időt. Az édesapák meghatódottan, könnyes szemmel köszönték ezt meg a kicsiknek.

A köszöntés után a gyermekek már alig várták, hogy megmutassák az ovis játékokat és a szülővel, nagyszülővel belemerüljenek a játékba. A szülők újra gyermeknek érezhették magukat: készültek építőkockákból tornyok, várak, autópályák, az izgalmas sakkjátszmák és malomcsaták alatt pedig elkéltek a nagyapai jó tanácsok.

A „lányos” apukák színezéssel, babázással, gyöngyfűzéssel is gyermekeik kedvében jártak. Folyamatosan kerültek le a polcokról a társasjátékok, fejlesztő játékok, mert a lehető legtöbb játékszert apával, papával is szerették volna kipróbálni óvodásaink.

A gyermekek és édesapjuk, nagyapjuk nagyszerű délutánt töltöttek együtt. Jó hangulatban, önfeledten játszottak, öröm és boldogság csillant meg szemükben.

 

Képtár (óvoda) > 2017-18 > Apák napja