Szent Imre

Általános Iskola és Óvoda
8000 Székesfehérvár, Budai út 4. OM 030070
22/318-232,  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ápr.
16

LEENDŐ ÓVODÁSAINK SZÜLEIT VÁRTUK

2018. április 12-13. (csütörtök-péntek)

2018. április 12-én Csák Lajos igazgató úr, Ugrits Tamás püspöki biztos atya és Dombi Mátyásné intézményegység-vezető adott tájékoztatást intézményünkről az érdeklődőknek.

Ezt követően Totsche Andrásné Tünde néni tartott testnevelés-foglalkozást, ahol megnézhették vendégeink, milyen ügyesek a gyermekek, milyen sok eszköz áll rendelkezésre a hatékony mozgásfejlesztés érdekében.

A tornafoglalkozás után a Liliom csoportba invitáltuk a szülőket, ahol óvodapedagógusaink, Nagyné Racskó Ildikó és Süténé Márkus Mária ének, zene, énekes játék, játékfűzés illetve kézműves foglalkozását tekinthették meg a jelenlévők.

Nagy sikere volt az angol nyelvi foglalkozásnak, melyet Ludvig Zsoltné Jurcsek Rita néni, az iskola tanára tartott nagycsoportosok óvodások aktív és figyelmes közreműködésével. A délelőtti program egyéni beszélgetésekkel zárult.

Délután Tünde néni tartott Ringató-foglalkozást, melyen a kisgyermekek a szülő ölében, mondókázás közben tudtak ismerkedni a számukra még igencsak új környezettel, arcokkal. A feloldódás után rögtön felfedező útra indultak a csoportszobában található galériára, majd birtokba vették a nagyméretű autókat, a kislabdával teli sátrat, és készültek a finomabbnál-finomabb ételek a babakonyhában. Az asztaloknál színes gyurmából virágok, csigabigák formálódtak a kis kezek szorgos munkájának eredményeként.

Másnap is szeretettel vártuk a kicsiket szüleikkel együtt, hogy betekinthessenek a csoportok mindennapi életébe. Az óvó nénik bábozással, gyurmázással, különféle kézműves foglalkozásokkal varázsolták el a látogatókat.


Képtár (óvoda) > 2017-18 > Nyílt napok