Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

   8000 Székesfehérvár, Budai út 4. OM 030070
   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 22/318-232

Álláspályázat

ápr.
26

A BÓBITÁZÓ OVISOK KÍVÁNSÁGAI AZ ARANYHALHOZ

2017. április 26. (szerda)

Mit kívánsz?– hangzott a kérdés a hetedik Bóbita foglalkozás elején, ahol az aranyhalacska varázslatos tulajdonságairól volt szó. A beszélgetést követően a nyomógombbal forgatható aranyhalacskának fogalmazták meg kívánságaikat óvodásaink. Az egészen gyermeki kívánságok, mint egyszarvú ló, különböző játékok mellett, komoly kérések is elhangzottak, melyek a családtagok fájós lábának, derekának meggyógyulására irányultak.Az óvodások segítőkészsége, önzetlen szeretete került felszínre egy-egy kívánságban.

Az öreg halász és az aranyhal meséjét követően a tengerre indultak halászni a nagycsoportosok. Vidám mondóka kíséretében érkeztek a nyílt tengerre, ahol a halászat és a horgászat közötti különbségekkel ismerkedtek, majd mágneses készségfejlesztő játék segítségével fogták ki egymás után az „aranyhalakat”.

A foglalkozás második felében káprázatos papírakváriumokat alkottak, melybe szép számmal kerültek aranyszínű pikkellyel díszített halak is. Büszkén, mosollyal az arcukon indultak vissza az oviba.

Képtár > 2016-17 > Bóbita - 7./A