Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

   8000 Székesfehérvár, Budai út 4. OM 030070
   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 22/318-232

Álláspályázat

okt.
05

BOHÓCOK A CIRKUSZBAN

2016. október 5. (szerda)

Elérkezett a várva várt nap: a nagycsoportos ovisok és a tanító nénik izgatottan indultak első útjukra az oviból az „Ovitanodába”. Bakter Lászlóné Éva néni és Poór Niki néni egy cirkuszi előadásra kalauzolta őket.

Niki néni megismertette velük Zsolti, a nagycsoportos kisfiú történetét, akinek minden vágya volt, hogy bohóc lehessen. A mese után kisebb bújócskába csöppentek, amikor is a teremben rejtőző bohócokra kellett rálelniük. Közösen segítettek a bohócok szél által repített sapkáit a fejekre varázsolni, majd Oszkár és Piri, a két barát segítségével oldották meg a munkafüzet feladatait.

A gyerekek ügyes vonaltartással színezték ki a papírbohócokat, majd a tanító nénik segítő közreműködésével csavartak nekik mulatságos lábakat.

A nagycsoportosok olyan jól érezték magukat, hogy többen közülük azonnal az iskolában szerettek volna maradni. Vidáman vonultak vissza csoportjaikba, ahol örömmel mutatták meg alkotásaikat az óvó néniknek és kisebb társaiknak.

 

Képtár > 2016-17 > Bóbita - 1./A