Szent Imre Általános Iskola és Óvoda

   8000 Székesfehérvár, Budai út 4. OM 030070
   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 22/318-232

Álláspályázat

jan.
11

A KASTÉLY TITKA A BÓBITÁN

2017. január 11. (szerda)

Nagycsoportos óvodásaink Bakter Éva néni és Poór Niki néni vezetésével érkeztek meg a mesék birodalmává alakított valódi, iskolai osztályterembe, ahol a borsószem hercegkisasszonyról szóló mese nyomán, a rózsaszín királyi ágy takarója alól, még az elrejtett borsószem is előkerült.

Óriási lelkesedéssel kutattak az ovisok a hercegi lányka láncának szétgurult gyöngyszemei után a zegzugos terem útvesztőjében, hogy a kincskeresést aztán játékos, mégis fegyelmezett mondókatanulás kövesse. Oszkár tigris és Piri egérke segítsége szükségeltetett a munkafüzet feladatainak megoldásához, no meg komoly, már-már iskolásokhoz méltó koncentráció.

Ügyes gyermekkezek építették fel ezt követően a királyi kastélyt a táblánál, melynek képe szolgált segítségül a társaknak a puzzle kirakásához. Az elkészült, csodás építmények mellé még óriási, persze zöld borsószem is került, hogy emlékeztesse óvodásainkat „a nagy próbatételre”. Az önállóan összeállított, s felragasztott képpel végül boldogan, szinte kastélytulajdonosnak érezvén magukat vonultak vissza a gyermekek óvodai csoportjaikba.

Képtár > 2016-17 > Bóbita - 4./A