2021. március 8-tól a kialakult járványhelyzet miatt óvodánk csak ügyeleti rendben működhetett. Annak érdekében, hogy az óvodás gyermekek fejlődése is folyamatos legyen - hasonlóan az iskolai digitális oktatáshoz - az óvodapedagógusok is várták a gyermekeket délelőttönként a Teams felületén, egy kis óvodai foglalkozásra, beszélgetésre.

Nagy örömünkre, szép számban jelentkeztek be a gyermekek, minden nap örömmel fogadták az óvó nénik meséit, verseit, kreatív ötleteit. A foglalkozások az előre megtervezett tematikus terv szerint zajlottak, az évszaknak, ünnepnek megfelelően állították össze az óvodapedagógusok a napi tevékenységeket.

Azok a gyermekek, akiknek valós időben nem volt lehetőségük részt venni a foglalkozásokon, a Teams felületén később is megtalálták az óvó nénik által ott elhelyezett témákat. A napi bejelentkezések jókedvűen zajlottak, a szülők visszajelzései alapján a gyermekek nagyon várták az óvó nénikkel való virtuális találkozást, lelkesen végezték el a feladatokat a pedagógusok kérése alapján.

Képgaléria:

dig00.jpeg
dig01.jpeg
dig02.jpeg
dig03.jpeg
dig05.jpeg
dig06.jpeg
dig07.jpeg
dig08.jpeg
dig09.jpeg
previous arrow
next arrow