Tisztelt Szülők!

A Kréta iskolaadminisztrációs szoftver használata bevezetés alatt áll, jelenleg még nem használható teljeskörűen (pl. nem látható az órarend).

Kérem a szülőket a Kréta szoftver, applikáció szülői változatának telepítésére, akár mobiltelefonra is.
Ha értesítést (e-mailt) kapnak majd az iskolától, akkor az üzenetküldő modul, a bevitt gondviselői adatok segítségével továbbította az üzenetet. Kérem, hogy a Kréta programban (ha elérhető) válaszüzenettel jelezzenek vissza. Kérem a szülőket, hogy a kedden megnyíló űrlap kitöltésével segítsék elő a helyes gondviselői adatok begyűjtését. Az űrlapot a tanuló Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -s fiókjába belépve tölthetik ki, azaz szükség lesz a belépési jelszóra is. Kérem az űrlap kitöltését 2023. szept. 17-ig!

Gondviselői adatok

Az alábbi űrlap szeptember 7-10. között töltendő ki és a délutáni felmentési igényeket összegezzük vele. Kérek minden érintett szülőt, hogy az űrlap segítségével (ne telefonon, ne egyéb üzenetekkel) jelezze gyermeke felmentési igényét a nem kötelező délutáni iskolában tartózkodás alól.

Felmentés délutáni foglalkozásról

A havi munkatervekről, illetve a tanév rendjéről a megfelelő menüpontokban (Működés/Havi munkatervek, illetve Iskola/Iskolai munkarend) tájékozódhatnak.

Tisztelettel: Csák Lajos igazgató