Idén sem hagytuk ki az ARAK AKTÍV elnevezésű versenyt, melynek iskolai fordulója 2023. március 7-én került megrendezésre a tornateremben.

Az évfolyamok osztályai egymás ellen versenyeztek négy versenyszámban: sprint váltó, gát váltó, „ugró-kerülő” váltó és „krumpliültetős” váltó. Az osztályok helyezését az egyes versenyszámok időeredményének összege határozta meg.

Első évfolyamon a Sonic (1.a) és a Gepárdok (1.b) versenyeztek egymással, ahol nagyon pici különbséggel a Sonic nyerte a versenyt. Második évfolyamon a Gekkó Csapat (2.a) és a Villám Csapat (2.b) küzdött egymás ellen, és pici különbséggel, de utóbbiak vehették át a kis serleget. Harmadik évfolyamon a Turbó Rudik (3.a) és a Harcosok (3.b) folytatták a versenyzést, mely a Turbó Rudik győzelmével zárult. Negyedik évfolyamon egy osztályunk van, így ők két csapattal, a Villám 2-vel és az Uborkák nevű csapattal versenyeztek, ahol nagyon picivel gyorsabbak voltak a Villám 2 csapat tagjai. A kupát azonban közösen vette át a két csapat. 

Képgaléria:

ARAK Aktiv_01.jpg
ARAK Aktiv_02.jpg
ARAK Aktiv_03.jpg
ARAK Aktiv_04.jpg
ARAK Aktiv_09.jpg
ARAK Aktiv_13.jpg
ARAK Aktiv_10.jpg
ARAK Aktiv_05.jpg
ARAK Aktiv_06.jpg
ARAK Aktiv_07.jpg
ARAK Aktiv_08.jpg
ARAK Aktiv_11.jpg
ARAK Aktiv_12.jpg
ARAK Aktiv_14.jpg
previous arrow
next arrow